top of page
1BA_9512!t.png

Зачин К+

ЗАЧИН ДА, НО НЕ ПО СЕКОЈА ЦЕНА!

Во овој зачин нема помалку сол од останатите, само што не содржи материи кои што се нарекуваат неуроакцелератори или ексцитотоксини (мононатриум глутаминат). Научниците и прехрамбената индустрија слободно нека водат војна околу тоа кои адитиви и во колкава мера се штетни за луѓето или не. Ние, во овој додаток на јадењата ги вклопивме сите позитивни искуства и знаења, во однос на подобрувањето на вкусовите и здравјето на луѓето, без да употребиме било каква "хемија" (засилувачи на вкус, ароми итн.). Чиста природа и ништо повеќе. Лесно е да се досоли! 


Затоа, 


СЛОБОДНО ЗАЧИНЕТЕ!

bottom of page